Een charmant hotel, een gastvrij bed and breakfast, een sfeervol vakantiehuis en een gezellige camping in de natuur. Dát vind je op prettigovernachten.nl. Je komt direct in contact met zelfstandig opererende aanbieders van accommodaties, waar je prettig overnacht. Je ontdekt hier logeeradressen waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden.

West-Vlaanderen

Vakantie West-Vlaanderen

West-Vlaanderen is het gebied van het Heuvelland, de Vlaamse kust en de Westhoek. Je vindt er dus hele verschillende landschappen. Het Heuvelland is verrassend met slingerende paadjes en prachtige vergezichten. Aan de kust zijn de duinen geweldig en kun je genieten van een lekker dagje 'strand' in de omgeving van de bekende badplaatsen Oostende, De Haan en het mondaine Knokke.

Klik hier voor de kaart met alle accommodaties in deze regio
B&B Altijd Genieten

B&B Altijd Genieten

0 recentste beoordelingen van gasten van deze accommodatie

B&B Altijd Genieten ligt op enkele kilometers van Damme en op een tiental kilometer van zowel Brugge, Sluis als onze Belgische kust. Fiets- en wandelroutes zijn altijd vlakbij. ’s Ochtends is het genieten van een uitgebreid ontbijt aan een sfeervolle tafel. De woon- en leefveranda biedt uitzicht ...

, ,