Een charmant hotel, een gastvrij bed and breakfast, een sfeervol vakantiehuis en een gezellige camping in de natuur. Dát vind je op prettigovernachten.nl. Je komt direct in contact met zelfstandig opererende aanbieders van accommodaties, waar je prettig overnacht. Je ontdekt hier logeeradressen waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden.

Bretagne

Vakantie Bretagne

Bretagne aan de westkust in Frankrijk heeft een zeer gevarieerde kustlijn. U vindt er enorme baaien, ontelbare kliffen, prachtige dalen en onophoudelijk ruisende golven. In het binnenland vindt u zoutpannen, bossen, hooglanden, meren, grotten, kastelen, menhirs en dolmen. Bretagne is al sinds jaar een dag een favoriet bij vele Nederlanders.

Klik hier voor de kaart met alle accommodaties in deze regio
Atelier Ker Anna

Atelier Ker Anna

0 recentste beoordelingen van gasten van deze accommodatie

Creatief en ontspannen: Atelier Ker Anna is een combinatie van een bed & breakfast en een atelier om te schilderen. Het is een oude boerderij uit 1780, met een mooie grote tuin eromheen, waarin men kan genieten van de rust en de natuur. Er is ook een zwembad (6x4m) aanwezig om even af te kunnen koel ...

, ,