Een charmant hotel, een gastvrij bed and breakfast, een sfeervol vakantiehuis en een gezellige camping in de natuur. Dát vind je op prettigovernachten.nl. Je komt direct in contact met zelfstandig opererende aanbieders van accommodaties, waar je prettig overnacht. Je ontdekt hier logeeradressen waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden.

Champagne-Ardenne, Alsace en Lorraine

Vakantie Champagne-Ardenne, Alsace en Lorraine

De streek Champagne-Ardenne is natuurlijk vooral bekend vanwege de Champagne die hier wordt gemaakt. De hellingen zijn begroeid met wijngaarden maar je vindt er ook stuwmeren, mooie plateaus, bergen, bossen en kronkelende rivieren. Tussen de Vogezen en de Rijn ligt de vruchtbare Elzas, vlakbij Lotharingen. Door de bossen, boom- en wijngaarden kun je prachtige wijnwandelroutes maken.

Klik hier voor de kaart met alle accommodaties in deze regio
La Gabrielle

La Gabrielle

0 recentste beoordelingen van gasten van deze accommodatie

Rust en ruimte. Temidden van glooiende velden ligt La Gabrielle, 1 km buiten het dorp. Van de voormalige boerderij hebben we een kleinschalig vakantieverblijf gemaakt met 6 grote kampeerplekken, 3 gîtes en een trekkershut. Op het terrein zijn grasvelden met ruige bermen, fruitbomen en een beekje. H ...

, ,