Een charmant hotel, een gastvrij bed and breakfast, een sfeervol vakantiehuis en een gezellige camping in de natuur. Dát vind je op prettigovernachten.nl. Je komt direct in contact met zelfstandig opererende aanbieders van accommodaties, waar je prettig overnacht. Je ontdekt hier logeeradressen waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden.

Nord-Pas-de-Calais en Picardie

Vakantie Nord-Pas-de-Calais en Picardie

In het uiterste noordwesten van Frankrijk ligt Nord-Pas-de-Calais. Je vindt er immense stranden en een vlak achterland met rivieren, kanalen en molens. De Picardie is uitstekend geschikt voor een vakantie in Frankrijk dichtbij huis. Deze streek in het noorden kenmerkt zich door de mooie, grote hooglanden die bezaaid zijn met vijvers en valleien, die omzoomd worden door populieren.

Klik hier voor de kaart met alle accommodaties in deze regio
Chateau de Moulin le Comte **** B&B + dinner

Chateau de Moulin le Comte **** B&B + dinner

0 recentste beoordelingen van gasten van deze accommodatie

Château de Moulin Le Comte, kamers en gastentafel in Aire-sur-la-Lys (gehucht: Moulin-Le-Comte), in de provincie Pas De Calais (62). Uw gastheren verwelkomen u in een elegant en stijlvol herenhuis uit de 19e eeuw (1850), dat we met veel liefde hebben gerenoveerd in juni 2012. Het oorspronkelijke kar ...

, ,