Een charmant hotel, een gastvrij bed and breakfast, een sfeervol vakantiehuis en een gezellige camping in de natuur. Dát vind je op prettigovernachten.nl. Je komt direct in contact met zelfstandig opererende aanbieders van accommodaties, waar je prettig overnacht. Je ontdekt hier logeeradressen waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden.

Hongarije

Vakantie Hongarije

Hongarije heeft vakantiegangers erg veel te bieden op het gebied van cultuur en natuur. Met steppen, bossen, bergen en zeldzame planten en dieren, met name in de afgelegen berggebieden en nationale parken. Zo leeft in Hongarije het wolvarken en is met name het Balatonmeer een plek waar veel zeldzame volgens worden gespot.

Dan de 'must sees' van Hongarije in vogelvlucht: de ontelbare mooie grotten, de nationale parken, de Grote Hongaarse Laagvlakte met zijn steppen (ook geweldig voor vogelaars) en vanzelfsprekend het bekendere Balatonmeer. Omringd door kuuroorden en prachtige kastelen vind je er zandstranden, geisers, vulkanische heuvels en kratermeren. Tevens is het een geweldig meer om te zeilen en te surfen, temeer omdat gemotoriseerde vaartuigen niet zijn toegestaan op 'de Hongaarse Zee'.

Voor overnachten in Hongarije zijn de mogelijkheden talrijk. Van camping tot sterrenhotel, van eenvoudig bed and breakfast tot luxe vakantiehuis; alles is er te vinden.