Een charmant hotel, een gastvrij bed and breakfast, een sfeervol vakantiehuis en een gezellige camping in de natuur. Dát vind je op prettigovernachten.nl. Je komt direct in contact met zelfstandig opererende aanbieders van accommodaties, waar je prettig overnacht. Je ontdekt hier logeeradressen waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden.

Ierland

Vakantie Ierland

Ierland is het groene eiland met de rieten daken, cottages en pubs. Bovendien een ultiem wandelland vanwege fascinerende landschappen.Er is relatief weinig bos maar wel rivieren, meren, wetlands , ruige bergen, rotsachtige eilanden, grasland, imposante rotskustenen een schat aan historie. Golfliefhebber kunnen er hun hart ophalen, want golfcourses zijn er meer dan genoeg, de een nog mooier en puurder dan de ander.

Ierland is puur natuur in een land met een rijk verleden en zeer de moeite waard om naar toe te gaan. Overnachten in Ierland is in veel gevallen overnachten in een bed and breakfst. Maar ook de plaatselijke inn, een familiehotel of een self-catering cottage behoort tot te mogelijkheden.