Een charmant hotel, een gastvrij bed and breakfast, een sfeervol vakantiehuis en een gezellige camping in de natuur. Dát vind je op prettigovernachten.nl. Je komt direct in contact met zelfstandig opererende aanbieders van accommodaties, waar je prettig overnacht. Je ontdekt hier logeeradressen waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden.

Luxemburg

Vakantie Luxemburg

Luxemburg is een populair vakantieland. Een bestemming die je slechts in een paar uur vanuit België of Nederland bereikt, maar die je wel het gevoel geeft er helemaal uit te zijn. Luxemburg verveelt nooit met zijn indrukwekkende bossen, kolkende rivieren, bergen, uitgestrekte hoogvlaktes, mooie valleien en boerenland, kastelen en burchten. Luxemburg heeft, ondanks dat het in het binnenland ligt, een gematigd zeeklimaat.  Dat wil zeggen: niet te warme zomers en niet te koude winters. Daardoor is Luxemburg ook midden in de zomer een voortreffelijke bestemming, wanneer het gemiddeld zo’n 22 tot 23 graden Celsius is overdag. In de winter sneeuwt in het noorden gemiddeld zo’n 30 en in het zuiden 20 dagen per jaar.

Overnachten in Luxemburg is geen enkel probleem. Of je nu een luxe hotel wilt boeken of een eenvoudige camping langs een van de rivieren: de mogelijkheden zijn onbegrensd.


Klik hier voor de kaart met alle accommodaties in deze regio
Camping Kohnenhof

Camping Kohnenhof

0 recentste beoordelingen van gasten van deze accommodatie

Camping Kohnenhof is één van de vele mooie campings in Luxemburg. Het is een gezellige en rustige familiecamping aan de rivier in het prachtige natuurlijke 'Ourdal'. Camping Kohnenhof kenmerkt zich door een persoonlijke en gemoedelijke sfeer. We hebben vrijwel geen vaste plaatsen, geen slagbomen ...

,

Camping Um-Gritt

Camping Um-Gritt

0 recentste beoordelingen van gasten van deze accommodatie

Camping Um Gritt ligt in het hartje van de Ardennen, in het dal van Bourscheid gelegen aan de oever van De Sûre. De camping opgericht in 1971 staat al jaren bekend om zijn mooie natuur, prachtige wandelroutes, viswater en vooral de rust die er heerst. De groene vallei ligt aan de voet van de burc ...

, ,