Een charmant hotel, een gastvrij bed and breakfast, een sfeervol vakantiehuis en een gezellige camping in de natuur. Dát vind je op prettigovernachten.nl. Je komt direct in contact met zelfstandig opererende aanbieders van accommodaties, waar je prettig overnacht. Je ontdekt hier logeeradressen waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden.

Utrecht (provincie)

Vakantie Utrecht

In de provincie Utrecht kun je dwalen door heidevelden en bossen, gebieden met stuifzand en moeras- en weidegebieden. De Loosdrechtse Plassen zijn een vogel- en watersportparadijs. Verspreid over de provincie liggen verschillende kastelen en die u kunt bezoeken, zoals Kasteel De Haar onder de rook van provinciehoofdstad Utrecht. Steden die zeer interessant zijn in deze provincie zijn vooral Utrecht en Amersfoort.

Klik hier voor de kaart met alle accommodaties in deze regio
Boerderij De Boterbloem

De gezelligste boerderijvakantie van Nederland vindt u in Amerongen te Utrecht. U vindt ons in een prachtige landelijke omgeving tussen Rijn en Heuvelrug. De mooie B&B-kamers zijn voorzien van eigen douche, toilet en televisie. Na een heerlijke nachtrust kunt u genieten van een lekker ontbijt! I ...

, ,