Een charmant hotel, een gastvrij bed and breakfast, een sfeervol vakantiehuis en een gezellige camping in de natuur. Dát vind je op prettigovernachten.nl. Je komt direct in contact met zelfstandig opererende aanbieders van accommodaties, waar je prettig overnacht. Je ontdekt hier logeeradressen waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden.

Noorwegen

Vakantie Noorwegen

Noorwegen is werkelijk een prachtig land met een overweldigende natuur en dito landschap. Wie kent de imposante uitzichten van de rotsen die uitkijken over de spectaculaire fjorden? Verder kenmerkt het landschap zich door ruige bergen, riffen, gletsjers, kolkende rivieren en prachtig gelegen meren. In de zomermaanden is het land uitermate geschikt voor wandelaars en in de winter kan iedere langlaufer het hart ophalen tijdens geweldige tochten over de loipes die overal dwars door de bossen aanwezig zijn. In Noorwegen ben je één met de natuur.
Om te overnachten kun je in Noorwegen terecht in de self-catered houten huisjes die we allemaal wel kennen. Maar ook de hotels zijn goed geoutilleerd en in de zomer is het goed toeven op de gezellige campings in de natuur.