Een charmant hotel, een gastvrij bed and breakfast, een sfeervol vakantiehuis en een gezellige camping in de natuur. Dát vind je op prettigovernachten.nl. Je komt direct in contact met zelfstandig opererende aanbieders van accommodaties, waar je prettig overnacht. Je ontdekt hier logeeradressen waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden.

Oostenrijk

Vakantie Oostenrijk

Ontdek de stilte en schoonheid van de bergen. Het maakt Oostenrijk tot een zeer populair vakantieland in Europa. Liefst tweederde deel van het land bestaat uit gebergte. Geniet er van de Alpentoppen, bergweiden, de koele dalen en lieflijke valleien. Oostenrijk is tevens een land met veel bezienswaardigheden. Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Salzburg, waar Mozart is geboren en waar nu een interessant museum is over de virtuoze componist van weleer.

Vakantiegangers kunnen in Oostenrijk verblijven in de idyllische chalets, knusse hotels en ook kamperen op fraai gelegen campings behoort er tot de mogelijkheden.

Klik hier voor de kaart met alle accommodaties in deze regio
Haus Kathan

Haus Kathan

0 recentste beoordelingen van gasten van deze accommodatie

Ons huis heeft 4 kamers met allen een eigen badkamer met douche en toilet. We hebben eenmaal een 2-persoonskamer, tweemaal een 4-persoonskamer en 1 familiekamer 6-persoons. Er is een gezellige Stube met een bar. We beschikken over een heerlijk terras met uitzicht over het Drautal. De omgeving is ...

, ,

Pension AdlerHorst***

Pension AdlerHorst***

0 recentste beoordelingen van gasten van deze accommodatie

Op 5 wandelminuten van de Ossiacher See, ligt ons vakantiepension en appartementenhuis. Rust, ontspanning, wandelen en fietsen zijn sleutelwoorden voor een verblijf bij ons. Vanaf 1 mei tot eind oktober ontvangen al onze gasten een gratis Erlebnis Card, waarmee men kosteloos kan deelnemen aan be ...

, ,