Een charmant hotel, een gastvrij bed and breakfast, een sfeervol vakantiehuis en een gezellige camping in de natuur. Dát vind je op prettigovernachten.nl. Je komt direct in contact met zelfstandig opererende aanbieders van accommodaties, waar je prettig overnacht. Je ontdekt hier logeeradressen waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden.

Review

Gite 'Serge' Aanbevolen

★★★★★
Een super onderkomen
15-06-2019

Het was niet ons eerste bezoek aan Chateau de Satenot. Voorheen stonden wij regelmatig op de camping, maar dit keer verbleven wij in de gîte. Het voelde dan ook als 'thuiskomen'. Dat komt mede door de vriendelijke eigenaren, die de tijd namen om hun gîte ons huis te laten zijn voor de huurperiode. Alleen al voor het geweldige uitzicht zou je de gîte boeken. Als je heerlijk in het zonnetje buiten zit, kom je hier echt tot rust. Ook de avonden zijn indrukwekkend met de prachtige sterrenhemel.

Daarnaast vind je in de gîte alles wat je nodig hebt voor een relaxed verblijf. Van slaapkamers met schoon sanitair tot een volledig ingerichte keuken met wasmachine. Luxe die je niet overal zal vinden in Frankrijk. In de omgeving is voldoende te doen: fietsen, wandelen en bezienswaardigheden in de buurt.
Wij hebben volop genoten en zullen zeker nog een keer teruggaan.