Een charmant hotel, een gastvrij bed and breakfast, een sfeervol vakantiehuis en een gezellige camping in de natuur. Dát vind je op prettigovernachten.nl. Je komt direct in contact met zelfstandig opererende aanbieders van accommodaties, waar je prettig overnacht. Je ontdekt hier logeeradressen waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden.

Slowakije

Vakantie Slowakije

Het ongerepte Slowakije is een prachtig land. Het Tatragebergte in het noorden en de liefst negen Nationale Parken genieten de meeste bekendheid; het zijn ware paradijzen voor wandelaars en liefhebbers van grotten. Maar er zijn meer redenen waarom je Slowakije een keer zou moeten aandoen...

Neem bijvoorbeeld de grote diversiteit van het land. Er zijn de wetlands, de vele wijngaarden, de ontelbare thermale bronnen die het land zeer geschikt maken voor wellnessvakantie. En wat te denken van de eeuwenoude - veelal houten - kerken en fraaie kastelen. Er leven grote aantallen vogels, waaronder vele uilensoorten als de dwerguil, de oeraluil en zelfs de oehoe.