Een charmant hotel, een gastvrij bed and breakfast, een sfeervol vakantiehuis en een gezellige camping in de natuur. Dát vind je op prettigovernachten.nl. Je komt direct in contact met zelfstandig opererende aanbieders van accommodaties, waar je prettig overnacht. Je ontdekt hier logeeradressen waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden.

Spanje

Vakantie Spanje

Er zijn weinig landen in Europa die zo veel ongerepte natuur hebben als Spanje. Zo herbert het land liefst 200 natuurreservaten en 13 nationale parken. Ruige gebergtes, wetlands, zoetwatermoerassen, bossen, vulkanen, eilanden met een bijzondere natuur. Naast de grote diversiteit aan diersoorten kun je er zelfs de bruine beer tegen het lijf lopen. Spanje heeft het allemaal.

Spanje is verder het land van culturele steden, schilders, tapas, zon, zee en festivals. Interessante plekken te over: van Andalusië tot Aragón, van het verrassende Benidorm tot het prachtige eiland La Palma. Van grillige kustlijnen en uitzichten op diepblauwe zeeën tot besneeuwde bergtoppen, van bergmeren tot vulkaanlandschappen. Eigenlijk kunnen we er kort over zijn: Spanje heeft het!