Een charmant hotel, een gastvrij bed and breakfast, een sfeervol vakantiehuis en een gezellige camping in de natuur. Dát vind je op prettigovernachten.nl. Je komt direct in contact met zelfstandig opererende aanbieders van accommodaties, waar je prettig overnacht. Je ontdekt hier logeeradressen waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden.

Zweden

Vakantie Zweden

Zweden is een prachtige bestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers, want Zweden staat garant voor een onbedorven natuur met een ongekende rust en ruimte. Naast maar liefst 28 nationale parken vind u er - zeer veel - bossen, rivieren en talloze meren, heuvels, bergen met gletsjers, golvende plateaus, ruige hoogvlakten, watervallen, moerassen en een bijzondere kustlijn. De bevolking is in het algemeen zeer vriendelijk en hulpvaardig.

Overnachten in Zweden kan in de zeer vele zogenaamde stuga's, de leuke - veelal rode - houten huisjes die je overal in de natuur tegenkomt. Je vindt ze in de nabijheid van meren, in de bossen en aan de hele kuststreek. Maar overnachten kan ook in de vele, zeer goed geoutilleerde hotels of op één van de vele campings die Zweden rijk is.

Klik hier voor de kaart met alle accommodaties in deze regio
Hoefijzergårds Guesthouse

Hoefijzergårds Guesthouse

0 recentste beoordelingen van gasten van deze accommodatie

Op slechts 900km van Utrecht ligt de mooie, rustige omgeving van natuurgebied Gustafsborg. Hier, in het Zuiden van Zweden, verhuur ik, luxe vakantiehuisjes met of zonder sauna. Wij kunnen u ook het appartement in Hoefijzergårds Guesthouse (ons gele huis) aanbieden. Hoefijzergårds Guesthouse lig ...

, ,