Een charmant hotel, een gastvrij bed and breakfast, een sfeervol vakantiehuis en een gezellige camping in de natuur. Dát vind je op prettigovernachten.nl. Je komt direct in contact met zelfstandig opererende aanbieders van accommodaties, waar je prettig overnacht. Je ontdekt hier logeeradressen waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden.

Zwitserland

Vakantie Zwitserland

Zwitserland is vooral bekend van het wonderschone berglandschap van de Zwitserse Alpen met zijn steile rotswanden, diepe valleien, terrassen, alpenweiden, bergtoppen en kloven. Het land leent zich in de zomer dan ook bij uitstek om te wandelen; in de winter is Zwitserland vanzelfsprekend een topbestemming voor wintersporters. Zermatt, Sankt Moritz en Davos herbergen slechts enkele van de vele uitstekende wintersportgebieden met skipistes voor skiërs en snowboarders, loipes voor langlaufers en prachtige routes voor sneeuwwandelaars.

In de Alpen zie je meren, gletsjers en hoge bergpieken met eeuwige sneeuw. In de lagere gebieden tref je bossen, akkers, middeleeuwse stadjes en pittoreske dorpjes aan. Op vakantie in Zwitserland is genieten van rust en stilte. Overnachten in Zwitersland kun je in een hotel, op de camping, in een vakantiehuis, in jeugdhergen en zelfs op de boerderij, waar ook bed and breakfast wordt aangeboden.