Een charmant hotel, een gastvrij bed and breakfast, een sfeervol vakantiehuis en een gezellige camping in de natuur. Dát vind je op prettigovernachten.nl. Je komt direct in contact met zelfstandig opererende aanbieders van accommodaties, waar je prettig overnacht. Je ontdekt hier logeeradressen waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden.

Verenigd Koninkrijk

Vakantie Groot-Brittannië

Groot-Brittanië en Noord-Ierland zijn landen vol tradities en gewoonten. Dat begint al met het zeer uitgebreide ontbijt in het hotel of bed and breakfast waar je verblijft. De  b&b heeft haar populariteit te danekn aan Groot Brittannië, waar deze logiesvorm is ontstaan en die je hier dan ook in overvloed zult vinden.

Het Verenigd Koninkrijk is bij uitstek geschikt om de wandelschoenen aan te trekken en vervolgens te dwalen door het schitterende glooiende landschap van Wales in Snowdonia of de ruige Hadrian’s walls in het midden van het land. De imposante kuststreek aan de oostkust met vele spectaculaire uitzichten over de zee. De lunch kan kan bij uitstek genuttigd worden in een sfeervoille pub, met een lekkere 'pint' erbij. Geniet er van de vele romantische kastelen, manor houses of landgoederen en van de prachtig aangelegde tuinen.

En als je dan toch in de UK bent dan wil je natuurlijk ook wel prettig overnachten. Op prettigovernachten.nl vind je vast en zeker de slaapplek waar je naar op zoek bent met een gastheer of -vrouw die het fijn vindt het de gasten naar de zin te maken.

Zoek een hotel, bed and breakfast, vakantiehuis of camping in: