Een charmant hotel, een gastvrij bed and breakfast, een sfeervol vakantiehuis en een gezellige camping in de natuur. Dát vind je op prettigovernachten.nl. Je komt direct in contact met zelfstandig opererende aanbieders van accommodaties, waar je prettig overnacht. Je ontdekt hier logeeradressen waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden.

Tijdens de ontwikkeling van prettigovernachten.nl hebben we geprobeerd de site zo logisch en eenvoudig mogelijk in te richten. Een overzichtelijke en toegankelijke website, met een groot aanbod. Bestemd voor al diegenen die een fijne overnachtingsplek zoeken bij een kleinschalige aanbieder van een bed and breakfast, hotel, vakantiehuis of camping. Maar er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. De gebruiker zal af en toe tegen zaken aanlopen die ánders, béter kunnen. Als dat het geval is, dan horen wij dat graag van u. We willen graag alles in het werk stellen om prettigovernachten.nl zo goed mogelijk te laten functioneren.

Alle op- en aanmerkingen, tips en adviezen nemen we graag ter harte. Zodat we door uw input een website kunnen maken die qua overzichtelijkheid, aantrekkelijkheid en navigatie optimaal is.

En al zijn we nu al heel trots op het resultaat: dit is zeker niet het eindstation. We willen steeds verbeteren. Elke dag, elke week en elke maand. Heb je suggesties om het gebruikersgemak van prettigovernachten.nl te verbeteren? Laat het ons weten via het

contactformulier