Griekenland

Vakantie Griekenland

Griekenland is een geweldig vakantieland. Daarbij wordt er natuurlijk allereerst gedacht aan zon, zee en strand. Dat is niet zo gek, want Griekenland heeft in totaal maar liefst zo'n 15.000 km kust met heerlijke zandstranden. Maar Griekenland heeft meer te bieden. Want op vakantie naar Griekenland is een reis naar de oudheid, want de geschiedenis speelt er een grote rol. De vele duizenden jaren oude ruïnes, kloosters, tempels en kastelen zijn hiervan de stille getuigen. En Griekenland is tevens het land van ruige bergen en rotsen, wilde bloemen en orchideeën, wetlands, olijfgaarden, verlaten natuurgebieden en vele eilanden. Het ‘eilandhoppen’ is er immens populair.

Overnachten in Griekenland is geen enkel probleem. Zeker in de toeristische gebieden zijn er overnachtingsmogelijkheden te over. Het is wel de kunst een sfeervol en authentieke overnachtingsplek te vinden. Een accommodatie die bij je past. Prettigovernachten.nl presenteert ze je. Doe er je voordeel mee, want er is niets zo leuk als een vakantie met een hotel, b&b, vakantiehuis of camping die je past!

Klik hier voor de kaart met alle accommodaties in deze regio
Footscapes of Crete, agro-/ecotoerisme

Footscapes of Crete, agro-/ecotoerisme

0 recentste beoordelingen van gasten van deze accommodatie

We verwelkomen je graag op Footscapes of Crete. Drie moderne vakantiehuisjes, gelegen op een unieke locatie. Footscapes of Crete is gelegen nabij het dorpje Kástellos, dichtbij Rethymno op Kreta. Het ligt op de top van een heuvel waardoor je een fantastisch uitzicht hebt rondom. Je verblijft echt mi ...

, ,