Op prettigovernachten.nl vind je hotels, bed and breakfasts, vakantiehuizen en campings in binnen- en buitenland. Ook in het buitenland spreken vrijwel alle eigenaren van de gepresenteerde overnachtingsplekken Nederlands. Dat is wel zo makkelijk bij het reserveren en tijdens uw verblijf. Prettigovernachten.nl presenteert louter accommodaties van zelfstandig gerunde hotels, b&b's, vakantiehuizen en campings in Nederland en Europa. Dat betekent dus overnachtingsplekken waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden.

Ontdek je (overnachtings)plekje
Bij het ontdekken van een fijne overnachtingsplek kun je zoeken op land, op streek en op plaats. Wanneer je je keuze gemaakt hebt, kun je rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar per e-mail of per telefoon. Je reserveert zonder tussenkomst van derden en zonder extra kosten. Je bent zo verzekerd van het beste tarief en je kunt altijd rechtstreeks overleggen over persoonlijke wensen. Eenvoudig en snel en een garantie voor prettig overnachten!

Gericht zoeken
Bij 'gericht zoeken' kan gezocht worden op specifieke wensen, zoals de aanwezigheid van een zwembad, op de ligging van de accommodatie of op activiteiten die in de directe omgeving kunnen worden gedaan. Op deze manier kun je  overnachtingsadressen selecteren die volledig voldoen aan je eisen.

Zoeken op thema
Op de homepage staan een aantal buttons waarbij je direct kunt kiezen voor een bepaald thema kunt kiezen. Bij een klik op deze button krijg je direct alle beschikbare accommodaties die bijvoorbeeld in de stad zijn gevestigd.

Informatievoorziening prettigovernachten.nl
Prettigovernachten.nl krijgt haar informatie direct van de eigenaar. Als er onjuistheden op deze website blijken te staan, kan prettigovernachten.nl daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. Heb je op- of aanmerkingen over vermeldingen of de website, stuur dan gerust een e-mail naar de redactie. Alleen op die manier kunnen we prettigovernachten.nl nog beter en nog toegankelijker maken voor bezoekers die prettige overnachtingen willen boeken bij een hotel, b&b, vakantiehuis of camping.